PRODUKT UTVECKLING

Opranic utvecklar och producerar teknik och nyckelkomponenter, vilket resulterar i utmärkt prestanda och effektivitet med god kvalitet och lång livslängd.

ERFARENHET

Med över 20års erfarenhet inom infravärme teknik, har vi byggt upp stor kompetens inom företaget och eftersträvar att alltid att ligga i framkant av teknikutvecklingen.

SKANDINAVISK DESIGN

Designen av våra produkter görs av skandinaviska designers, medan teknisk utveckling och tillverkning sker i andra delar av Europa.

TILLGÄNGLIGHET

Vi producerar våra produkter i Europa, och vi har lager i norra och södra Europa, vi kan därmed erbjuda snabba och säkra leveranser över hela Europa.

VÄRMER SOM SOLEN!

Opranic infravärme ger dig samma känsla av komfort som du känner från Solens varma strålar.
Vårt sortiment innehåller en mängd olika infravärmare för konsument och professionell marknad.
Vi designar och tillverkar produkterna till högsta standard.

SKANDINAVISK DESIGN OCH KVALITÈ

Designen av våra produkter görs av skandinaviska designers, medan teknisk utveckling och tillverkning sker i andra delar av Europa. Genom att ha design, teknik och produktion i vår kontroll kan vi styra valet av komponenter och underleverantörer så att slutprodukten uppfyller kraven för respektive användningsområde. I vårt laboratorium kontrollerar vi kontinuerligt att slutprodukten uppfyller de kvalitets krav som ställs inom vart område för en infravärme i premiumsegmentet.

ERFARENHET INOM FÖRETAGET

Opranic har infravärmare som är godkända att användas utomhus eller inomhus, ger inga växthusgaser, inga obehagliga lukter vilket gör att du kan njuta av renare, grönare värme jämfört med traditionella värmare. Med vår erfarenhet inom infravärme teknik, har vi byggt upp stor kompetens inom företaget och eftersträvar att alltid att ligga i framkant av teknikutvecklingen.

Telefon och E-post

Telefon och E-post

Support

Telefon: +46 8 559 203 60
E-post: info@opranic.se

TA KONTAKT MED OSS!

9 + 5 =